У Львівській військовій академії випустили 32-х бакалаврів

19:55 18 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: asv.gov.ua

Дипломи отримали 20 військовослужбовців, які здобували фах автомобілістів на заочній формі навчання, а також 12 цивільних слухачів.

«У Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбувся випуск слухачів, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр», – повідомили сьогодні, 18 червня, у вищому навчальному закладі, де також розповіли подробиці:

«Цього дня дипломи отримали 20 військовослужбовців, які здобували фах автомобілістів на заочній формі навчання, а також 12 цивільних слухачів, які навчались за напрямом підготовки «Музичне мистецтво» за комерційною формою навчання. Від керівництва Національної академії сухопутних військ випускників привітав заступник начальника навчального закладу з навчальної роботи полковник Олексій Красюк, який зазначив: «Впевнений, що отримані в стінах нашого навчального закладу теоретичні знання та практичні навички ви з честю використаєте у своєї подальшій діяльності. Адже саме ви визначатимете інтелектуальний потенціал нашої країни, а багато хто з вас продовжить службу в бойових частинах Збройних Сил України».

Також випускників привітали начальник кафедри автомобілів та автомобільного господарства - полковник Валентин Зіркевич, і начальник кафедри музичного мистецтва – полковник Олег Горман. Після урочистої частини та церемонії вручення дипломів випускники сфотографувались на згадку зі своїми викладачами та наставниками».

Про це повідомили сьогодні, 18 червня, на сайті львівської Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, де також опублікували фото з урочистостей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів