У львівській військовій академії нагородили й заохотили її викладачів

21:40 3 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: asv.gov.ua

У Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулися урочистості до Дня працівників освіти.

На вшанування науково-педагогічних працівників навчального закладу у Центрі культури та дозвілля зібралися керівний склад, офіцери, курсанти, викладачі та гості. Перед початком урочистостей присутні переглянули відеофільм, у якому випускники академії різних років, учасники АТО щиро дякували своїм наставникам за знання і навички, які вони отримали під час навчання. Серед них – капітани Олег Дундук, Микола Молоток і Максим Чередяєв, старші лейтенанти Артем Безбородов, Дмитро Бондарович, Георгій Татаріков, Олександр Чорпіта, Дмитро Коряка та Дмитро Лопаєв, вихованець військового коледжу сержантського складу прапорщик Євгеній Ковальов та багато інших. Не переривають вони зв’язків із альма-матер і сьогодні: телефоном звертаються до своїх колишніх викладачів за порадою чи бувають у стінах академії при нагоді.

Потім слово узяв начальник навчального закладу генерал-лейтенант Павло Ткачук, який підкреслив: «Наші науково-педагогічні працівники виконують свою почесну місію сумлінно, якісно та на високому рівні. Знаковим у зв’язку з цим стало присвоєння нашій академії статусу Національної. У цьому – праця кожного з нас, адже це є проявом загальнодержавного визнання результатів діяльності нашого колективу, його вагомого внеску у розвиток військової освіти і науки, забезпечення обороноздатності держави та Збройних Сил України».

У своєму наказі генерал-лейтенант Павло Ткачук нагородив та заохотив з нагоди професійного свята кращих науково-педагогічних працівників, серед яких полковник Руслан Бондар, полковник Сергій Свідерок, підполковник Андрій Петрук, підполковник Дмитро Логінов, підполковник Олександр Барабаш, підполковник Андрій Баранов, майор Максим Бахмат, працівники ЗС України Ірина Гузенко, Жанна Черняк, Юрій Шабатура, Діана Панова, Тетяна Штефаниця, Богдан Сокіл та інші. Указом Президента України начальнику кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної і спорту академії полковнику Сергію Романчуку було присвоєно почесне звання - «заслужений працівник фізичної культури і спорту України».

Усі пристуні у залі вшанували випускників Академії, які загинули під час бойових дій в антитерористичній операції. Завершилося урочисте зібрання святковим концертом, під час якого свої пісні та сценічну майстерність подарували присутнім викладач академії капітан Іван Шерстюк, солістка військового оркестру вишу Маріанна Ільків, хореографічний ансамбль «Панночка", чоловічий вокальний октет «Орфей» та інші.

Про це повідомили сьогодні, 3 жовтня, на сайті Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів