У львівській школі №73 проводиться службове розслідування, – ЛМР

13:50 5 грудня 2016 р.

У міськраді повідомили в понеділок, що в школі №73 за фактами звернень батьків створено комісію та проводиться службове розслідування.

Про це повідомили сьогодні, 5 грудня, в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували, що «для перевірки фактів, викладених у зверненні матері учня 8-А класу СЗШ №73 Львова від 24 листопада 2016 року на управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради щодо дій директора СЗШ №73 Львова, створено комісію та проводиться розслідування». В повідомленні також зазначено: «Комісією управління освіти, створеною наказом №479від 25 листопада 2016 року, здійснено перевірку в СЗШ №73 щодо фактів, викладених у зверненні матері учня 8-А класу. Під час перевірки відібрано письмові пояснення у директора школи, класного керівника 8-А класу, проведено бесіду із шкільним психологом, медичною сестрою, заступником директора з навчально-виховної роботи, вивчено документацію навчального закладу щодо організації виховного процесу.

У міськраді також повідомили: «В управлінні освіти 2 грудня організовано зустріч незалежного психолога з двома учнями 8-А класу та їх батьками для з’ясування обставин по цьому випадку. Робота комісії триває».

ВІд «ЩЛ»: як, вочевидь, зауважили читачі, у прес-службі міськради не вдаються в жодні деталі щодо того, що у ній назвали «цим випадком», дуже нагадуючи цим часи СРСР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів