У Львівській облдержадміністрації впроваджують нову систему електронного документообігу

17:00 26 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

ЛОДА буде першою серед місцевих органів виконавчої влади в Україні, де застосовуватимуть систему, створену на базі сучасної надшвидкісної національної платформи «Unity Base».

Директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської обласної державної адміністрації Галина Гречин розповіла за результатами наради у ЛОДА у четвер, 26 листопада:

«У структурі Львівської обласної державної адміністрації  впроваджують нову систему безпаперового електронного документообігу (СЕД) на основі програмного продукту «Меgароlіs.ДокНет». Вже з 1 січня 2016 року, за умови успішного тестування, її планують поширити на усі структурні підрозділи.

Львівська облдержадміністрація буде першою серед місцевих органів виконавчої влади в Україні, де застосовуватимуть систему, створену на базі сучасної надшвидкісної національної платформи «Unity Base». На сьогодні вона вже ефективно використовується у вищих органах державної влади та комерційних компаніях.

Серед основних переваг «Меgароlіs.ДокНет» – повна автоматизація та підтримка роботи з документами, високий рівень продуктивності і надійності, можливість інтеграції з іншими інформаційними системами та роботи з мобільними пристроями. Варто зазначити, що доступ до функцій цієї СЕД також буде доступний через web-інтерфейс, що збільшить швидкість роботи з документами та прийнятих рішень.Наразі система «Меgароlіs» проходить тестову експлуатацію у Львівській облдержадміністрації».

Це повідомлення передали сьогодні, 26 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів