У Львівській міськраді пообіцяли відкрити в дитсадках ще 20 груп

09:40 1 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: скріншот фрагменту на сторінці сайту Львівської міськради

В управлінні освіти ЛМР запевнили: «Ми робимо все, щоб повернути орендовані приміщенні та відновити там роботу дошкільних закладів».

У прес-службі Львівської міськради розповіли сьогодні, 1 березня: «У Львові активно збільшують кількість груп у садочках, вивільняючи від орендарів приміщення, які у 90-х роках були перепрофільовані. Як повідомили в управлінні освіти ЛМР, загалом від орендарів вивільнено вісім будівель, де відкрито 30 груп».
Депв’ять груп ще буде відкрито, адже у приміщеннях тривають ремонтні роботи. Окрім того, відкрито 30 груп у приміщеннях діючих ДНЗ, частина яких була в оренді», – поінформували також у міськраді.

«На відновлення роботи дошкільних закладів у 2018 році в бюджеті передбачено 22, 5 млн. гривень. У 2018 році планується відкрити 20 додаткових груп у садочках», – повідомили також

Міський голова Львова Андрій Садовий запевнив: «Цього року у нас амбітні плани – ми повинні вийти до однієї тисячі нових місць у садочках, а на 2020 рік ми повинні забути у Львові про черги у садочках. Всі діти повинні бути в садочках. До Львова також багато дітей приїжджає з навколишніх сіл, якщо батьки тут працюють. Тому ми зацікавлені, щоб у навколишніх населених пунктах також будували садочки. Фінансово ми будемо допомагати будувати такий садочок у Рясне-Руській. Якщо інші населені пункти будуть мати таке бажання, чим зможемо, тим допоможемо. Ми цього року відкриваємо великий садочок у Винниках, на Левандівці. Плани амбітні, роботи багато».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів