У Львівській міській раді обіцяють відкрити в садочках 35 додаткових груп

19:15 1 лютого 2017 р.

Фото до новини

Міський голова Львова Андрій Садовий запевнив: «Ми собі поставили дуже амбітну ціль – у 2018 році забути, що таке черга у дитячий садочок».

У Львівській міськраді запевнили сьогодні, 1 лютого: «У Львові за кошти міського бюджету тривають активні роботи з відновлення вивільнених від орендарів приміщень дитячих садків, а також проводяться роботи зі збільшення кількості груп дошкільної освіти у діючих садках, що дозволить відкрити 35 додаткових груп для 1000 дітей. До прикладу, у відновленому садочку №168 закінчили роботи з відкриття шістьох з 14 запланованих груп. Садочок вже відвідують майже 140 дітей».

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий відвідав садочок №168, де він запевнив: «Ми собі поставили дуже амбітну ціль – у 2018 році забути, що таке черга у дитячий садочок. Цей садочок на вулиці Кульпарківській функціонував як садочок до 1996 року, потім була перерва, потім початкова школа, потім пошуки коштів. Зараз він відкрився як садочок і сьогодні 136 діток можуть тут перебувати. Але є ще 160 місць, не всі ці місця заповнені».

Андрій Садовий також анонсував: «Також ми цього року відкриємо додаткові групи на вулиці Зубрівській, частину там відкрили торік. Також цього року ми будемо мати на вулиці Рильського додаткові групи. Є ще багато об’єктів в ремонті. Будемо робити все можливе, щоб була якісна координація з тими садочками, які мають приватну форму власності, будемо їх підтримувати, щоб на батьків не було такого великого фінансового навантаження».

У Львівській міськраді запевнили також сьогодні, 1 лютого: «Впродовж 2017 року заплановано відкрити ще 35 груп. У 2017 році продовжуються ремонтні роботи з метою відкриття додаткових груп у дошкільному навчальному закладі №97 – чотири групи, №111 – шість, №102 – сім, середній загальноосвітній школі №70 – три».

«На сесії ЛМР прийняли ухвалу про «Про міський бюджет Львова на 2017 рік», де на галузь освіти спрямували 100,30 млн. гривень. Зокрема, 19,5 млн. гривень – на відновлення дошкільних навчальних закладів (та груп у дошкільних навчальних закладах): у дошкільному навчальному закладі №9 на вулиці Рильського, 9, дошкільному навчальному закладі №168 на вулиці Кульпарківській, 182, середній загальноосвітній школі №70 на вулиці Дорога Кривчицька, 3, дошкільному навчальному закладі №17 на вулиці Зубрівській, 9, дошкільному навчальному закладі №111 на вулиці Виговського, 1а, дошкільному навчальному закладі на вулиці Медової Печери, 13, дошкільному навчальноиу закладі №97 на вулиці Дністерській, 25, дошкільному навчальному закладі №96 на вулиці Клепарівській, 31, дошкільному навчальному закладі «Будинок школярів» на вулиці Грінченка, 4-а, середній школі№17 на вулиці Копистинського, 14», – повідомили також сьогодні, 1 лютого, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів