У львівській «Комп’ютерній академії» відбудеться майстер-клас зі ЗНО

15:25 2 лютого 2017 р.

Заступник директора регіонального центру оцінювання якості освіти Андрій Миляник відкриє секрети зовнішнього незалежного оцінювання.

У суботу, 28 січня, об 11:00 у вищому навчальному закладі «Комп’ютерна академія ШАГ» на вулиці Замарстинівській, 83а розпочнеться майстер-клас «Долаємо страх та готуємось! Поради від першого ІТ-університету в Україні», присвячений зовнішньому незалежному оцінюванню. Його спеціальний гостем буде – заступник директора Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Андрій Миляник.

Зокрема він розповість про те, чим відрізняється цьогорічне тестування від минулорічного, й про найпоширеніші помилки під час тестування, а також дасть фахові поради – як підготуватися швидко, ефективно та головне – цікаво. Учасників заходу також чекає подарунок – пам’ятка «Топ-10 порад, як успішно здати ЗНО».

Вхід на майстер-клас буде вільним. Зареєструватися для участі у ньому можна, скориставшись посиланням. Більш детальна інформація – за телефонами: 067-55-787-06, 093-122-93-38 або (032) 252-03-45.

Про це повідомляється на сайті департамент освіти і науки Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів