У львівській Академії сухопутних військ дискутували про способи бойових дій частин і підрозділів

12:05 1 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

На кафедрі тактико-спеціальних дисциплін Академії сухопутних військ відбувся семінар, на якому обговорили питання розвитку форм і способів бойових дій частин та підрозділів сухопутних військ у локальних війнах й збройних конфліктах сучасності.

Метою заходу стало оприлюднення наукових дослідження та проведення дискусії щодо розвитку форм і способів забезпечення бойових дій частин та підрозділів сухопутних військ в останніх локальних війнах і збройних конфліктах сучасності на основі аналізу досвіду проведення Антитерористичної операції. Участь у семінарі взяли керівництво Академії, офіцери факультету бойового застосування військ, науково-педагогічні працівники кафедр тактико-спеціальних дисциплін, тактики, вогневої підготовки, факультету ракетних військ і артилерії та Наукового центру Сухопутних військ, члени наукового гуртка кафедри та курсанти спеціальності «Управління діями підрозділів Сухопутних військ».

З доповідями з подальшим їх обговоренням виступили науково-педагогічні та педагогічні працівники, курсанти, а також учасники Антитерористичної операції. Надзвичайно цікавою, особливо для курсантів обговорили питання розвитку форм і способів бойових дій частин та підрозділів сухопутних військ у локальних війнах й збройних конфліктах сучасності.  майбутніх офіцерів, була доповідь запрошеного гостя заходу – безпосереднього учасника АТО, помічника командира батальйонної тактичної групи аеромобільної бригади капітана Володимира Кіяна.

Також під час заходу його учасники мали можливість оглянути зразки екіпірування підрозділів Сухопутних військ, а також ознайомитися із навчальною літературою. Про це повідомили сьогодні, 1 червня, в прес-службі Міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів