У «Львівській політехніці» о 16.00 – відкрита й безплатна лекція про штучний інтелект

11:28 12 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: mukachevo.net

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «LITS» проведе у 210-й аудиторії в 4-му корпусі НУ «Львівська політехніка» відкриту й безплатну лекцію про штучний інтелект та його функціонування у повсякденному житті.

У прес-службі ЛМР повідомили «Щоденному Львову», що сьогодні, 12 листопада, о 16.00 «LITS» («Lviv IT School») проведе у 210-й аудиторії в 4-му корпусі НУ «Львівська політехніка» відкриту й безплатну лекцію про штучний інтелект та його функціонування у повсякденному житті. В повідомленні також конкреитизують:

«Завдяки таким лекціям студенти зможуть відійти від теорії та отримати безліч порад від справжніх спеціалістів ІТ індустрії, а також зрозуміти основи цієї науки для майбутнього професійного використання», – зазначають організатори лекції. Спікером буде Сергій Шельпук – викладач курсу «Machine Learning» у школі LITS, випускник  London School of Economics за напрямом «Information Systems and Management», а також власник сертифікату Стенфордського університету  з вивчення штучного інтелекту, провідний спеціаліст у компанії V.I.Tech.

«Якщо Вам цікаво зрозуміти як працює штучний інтелект, пропонуємо разом зануритись у світ алгоритмів, а також розберемо найпопулярніші механізми із застосуванням штучного інтелекту. Хочеш завоювати світ за допомогою штучного інтелекту? Поспішай до нас на лекцію та освоюй алгоритми!», – зазначають організатори лекції.

До організації цієї освітньої події долучився Львівський Кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг. Детальна інформація про лекцію та спікера – на сайті: www.lits.com.ua. 

Довідка 

LITS (Lviv IT School) – це навчальний проект, який спрямований на підготовку спеціалістів для роботи у ІТ сфері. Контактна особа: Соломія Жеплинська; тел.: +38 (093) 80 895 75; szheplinska@lits.com.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів