У 16 школах Львова оголошено карантин

12:00 9 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: rivne1.tv

У міськраді пояснили: «Станом на зараз у 16 навчальних закладах міста призупинено навчання у зв’язку з відсутністю понад 30% школярів у навчальному закладі».

Про це повідомили сьогодні, 9 лютого, в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували: «Керівництво школи, де показник відсутності дітей сягає понад 30%, повинно звернутися в управління освіти Львівської міської ради з відповідним листом, після чого навчання може бути призупинено. Такі заходи вживають, аби розірвати ланцюг захворюваності».

«Зокрема, до понеділка, 12 лютого, враховуючи клопотання адміністрацій  навчальних закладів, навчання призупинено у СЗШ №48, СЗШ №55, ЛСШ «Надія», НВК імені Василя Стуса, СЗШ «Джерельце», СЗШ №70, СЗШ №24 імені Марії Конопницької (початкова школа), СЗШ №7, СЗШ «Лідер», ЛНВК «Школи І ступеня – гімназії», СЗШ №78, АШ «Тривіта»,  СЗШ №21, СЗШ №8 (початкова школа), СЗШ №87. Також до 13 лютого навчання призупинено у школі східних мов та бойових мистецтв «Будокан» № 35. У зазначених навчальних закладах будуть підготовлені відповідні накази, в яких з метою виконання навчальних програм буде передбачено відпрацювання пропущених занять шляхом ущільнення навчального матеріалу, про що буде інформовано учнів та батьківську громаду», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів