Троє дівчат зі Львівщини отримуватимуть президентські стипендії

10:00 9 грудня 2016 р.

Стипендії Президента України призначено 39 переможцям VI Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.повідомили сьогодні, 9 грудня, що троє дівчат зі Львівщини отримуватимуть стипендію Президента України. Зокрема – учениця сьомого класу Червоноградської загальноосвітньої школи І-III ступенів №1 Ольга Бучек, студентка Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка Ірина Волощак та курсант Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Анастасія Лисевич. Про це йдеться в наказі міністерства освіти і науки №1444 від 30 листопада 2016 року.

Виплата стипендій здійснюватиметься з 1 вересня 2016 року до 1 вересня 2017 року за рахунок коштів, передбачених міністерству у державному бюджеті України. Загалом призначено стипендію Президента України 39 переможцям VI Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів