Студенти «Львівської політехніки» подарували 80-тій бригаді броньоване авто для евакуації поранених

19:19 3 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

«Mitsubishi» довели до «фронтової кондиції» – проконсультувавшись із військовими, бронювали, обладнали захист радіатора та коліс.


Відео: Telekanal ZIK

Студенти Національного університету «Львівська політехніка» придбали автомобіль для евакуації поранених із зони АТО. Адресату – 80-й окремій аеромобільній бригаді зі Львова – передаватимуть «Mitsubishi» від імені академічної спільноти вишу завтра, і це 

Автівка, щоправда, не нова. Придбана у Польщі. Кошти на транспортний засіб збирали активісти студентського штабу підтримки АТО.

Шукали фінансової підтримки серед студентів «Львівської політехніки». Також, говорять, пожертвував на авто й благодійник. Хто саме – не повідомляють.

«Mitsubishi» доводили до «фронтової кондиції» – проконсультувавшись із військовими, бронювали, обладнали захист радіатора та коліс. Машину доправлятиме на Схід аспірант «Львівської політехніки», котрий у Львові тепер є на перепочинку – має кілька днів відпустки із зони АТО.

Відповідальна особа акції – Іван Попович – повідомив «Дню, що студенти й надалі збиратимуть кошти: «Сподіваємося, цього разу вистачить на джип».

Про це повідомила сьогодні, 3 листопада, львівський кореспондент київської газети «День» Тетяна Козирєва.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів