Сьогодні в Сокільниках неподалік Львова залучитимуть дітей до активного способу життя

10:25 31 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

У понеділок, 31 серпня, о 12.00 працівники відділу соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в рамках кампанії «Відповідальне місто» проведуть благодійний захід «Пустотливі леопардики».

Мета заходу – залучити дітей до активного та здорового способу життя, розвинути їхні фізичні можливості: спритність, швидкість, витривалість, силу, навчити дітей правильно організовувати своє дозвілля. Під час заходу діти із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, малозабезпечених та сімей вимушених переселенців матимуть активні розваги на батутах, лабіринтах, гірках, сухих басейнах у дитячо-розважальному центрі «Леопарк». 

«Рухливі ігри, вправи – улюблені забави для дітлахів будь-якого віку. Вони є корисними як для фізичного так і емоційного розвитку дитини, дарують радість малечі, яка отримує задоволення від того, що з користю проводить час, навчаючись чогось нового», – розповіла начальник відділу соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світлана Гриців. 

Захід відбудеться в ДРЦ «Леопард» на вулиці Стрийській, 30 у селі Сокільники в Пустомитівському районі Львівської обасті  та охопить 25 дітей. 

Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів