Сьогодні у Львові – старт II (міського) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів

11:10 2 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: matemnic.blogspot.com

Будуть змагатися учні – переможці I етапу з німецької та французької мов, а 3 листопада – проходитиме олімпіада з англійської та іспанської мов.

Про це інформує прес-служба міської ради. Як повідомила їй виконувач обов'язків директора Навчально-методичного центру освіти міста Львова Тетяна Ольшанецька, у жовтні у всіх навчальних закладах міста проводився І (шкільний) етап предметних олімпіад, а 2 листопада починається II (міський) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, який триватиме до 8 грудня.

«У суботу, 2 листопада, будуть змагатися учні – переможці I етапу з німецької та французької мов, а у неділю, 3 листопада, – проходитиме олімпіада з англійської та іспанської мов», – уточнила Тетяна Ольшанецька. Загалом до проведення олімпіад залучено 69 загальноосвітніх навчальних закладів Львова.

«Бажаємо творчих успіхів усім учасникам Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів», - додає Тетяна Ольшанецька й нагадує: «У 2013-2014 навчальному році Всеукраїнські олімпіади проводяться із іноземних мов (німецька, французька, англійська, іспанська, польська); математики, християнської етики, біології, інформаційних технологій, трудового навчання, української мови і літератури, фізики, фізичної культури, історії, інформатики, хімії, педагогіки і психології, географії, російської мови і літератури, основ економіки, астрономії, основ правознавства, екології».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів