«Сіті-лайти» з’являться на п’ятьох зупинках у Львові

17:24 6 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-service.lviv.ua

У середу, 6 грудня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради прийняли рішення про надання дочірньому підприємству «БігБорд» дозволів на розміщення «сіті-лайтів» на вулицях Личаківській, 113 і Науковій, 7а, 29, 35а та 51.

Про це повідомили сьогодні, 6 грудня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли, що, за словами директор департаменту економічного розвитку ЛМР Ірини Кулинич, вздовж вулиці Наукової будуть встановлені в межах реалізації проекту «Розумний мікрорайон».зупинки нового типу – п’ятиметрові з підсвіткою та підключенням до «Wi-Fi». Такі зупинки будуть встановлені. А на одній з цих зупинок вперше буде розміщено світлодіодний екран.

Ірина Кулинич розповіла: «Ми спробуємо і подивимось, як цей екран працюватиме, а пізніше, можливо, такі встановимо й на інших зупинках. Ці зупинки облаштовують на кошти інвестора, відповідно з міського бюджету коштів не витрачається. Ці павільйони є дуже дорогі, але є компанія, яка це фінансує, і є розуміння цієї компанії».

А міський голова Львова Андрій Садовий зазначив:  «Ми провели перемовини з цією компанії і дали розуміння, що інвестувати у Львів – дуже вигідно. Інвестори погодилися на такий експеримент і ми подивимося, як це буде працювати. Якщо Львів і надалі показуватиме динаміку розвитку, то компанія готова і більше вкладати коштів у місто».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів