Школярки представлять у Львові свої ІТ-розробки

13:30 26 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У міськраді запевнили: «У суботу, 29 липня, відбудеться презентація проектів учасниць «Technovation Summer Camp» – програми, яка має на меті популяризацію програмування серед жінок та підтримку дівчат-підлітків у створенні власних мобільних додатків, що відповідатимуть потребам громади Львова та слугуватимуть для вдосконалення міських послуг».

У Львівській міськраді повідомили також сьогодні, 26 липня: «У травні цього року відбувся перший «Національний TechnovationChallenge» – пітчинг проектів, розроблених школярками з усієї України. Команда-переможниця, що розробила мобільний додаток для вимірювання забруднення повітря у Запоріжжі, у серпні відвідає всесвітній пітчинг у Сан-Франциско. Програма «TechnovationSummer Camp» включає інтенсивне навчання, візити до львівської мерії та ІТ-компаній у Львові».

«Technovation Summer Camp» – це літня школа програмування для дівчат-підлітків з усієї України, де вони працюють з досвідченими менторами, щоб розробити власні мобільні додатки – програми та рішення, що відповідатимуть потребам громади Львова та слугуватимуть для вдосконалення міських послуг. У таборі беруть участь 25 дівчат, віком 14-17 років з усієї України, яких було обрано з 76-ти заявок», – поінформували також у міськраді.

«Табір організовано громадською організацією «Technovation Ukraine» спільно з «Western NIS Enterprise Fund». Проект Technovation має на меті популяризацію програмування серед жінок, підтримку дівчат в сфері ІТ», – розповіли також у міськраді.

«У суботу, 29 липня, всі охочі можуть побачити як учасниці працюватимуть над своїми проектами , а також проведення «STEM»-експериментів в Українському католицького університету на вулиці Козельницькій, 2а», – повідомили також сьогодні, 26 липня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів