Школярі змагатимуться у Львові в «Горіховому гаю»

18:20 31 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

4-5 листопада територія парку «Горіховий гай» на вулиці Володимира Великого (№14а) стане епіцентром змагань між учнями з усієї Львівщини, які зійдуться в щорічній обласній тереновій грі «Легенда УПА».

Про це повідомили сьогодні, 31 жовтня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «Цього року програма «Легенди УПА» передбачає багато новинок. Навіть вже традиційні етапи гри, такі як: смуга перешкод, велоетап, лазертаг  будуть оновлені. Окрім цього, на учасників чекають зовсім нові та неочікувані випробування».

Координатор теренової гри «Легенда УПА» Микола Тинський запевнив: «Патріотична теренова гра «Легенда УПА» має виховний характер. Адже молодь має можливість бачити альтернативу масовій культурі. Цього року заплановані нові етапи змагань та й оновлена програма загалом. Тому учасникам заходу доведеться показати не лише свої спортивні, інтелектуальні та творчі здібності, а й проявити неабияку витримку, кмітливість та винахідливість».

Цьогорічна «Легенда УПА» відбуватиметься вже вп’ятнанадцяте. Організаторами є ГО «Молодіжний націоналістичний конгрес-Львів» та департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів