Школярі на Львівщині отримали 16 автобусів

10:00 26 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «У четвер, 26 жовтня, для шкіл районів та об'єднаних територіальних громад Львівщини передали 16 нових автобусів вітчизняної марки «Атаман».

У Львівській облдержадміністрації повідомили також: «Вартість одного транспортного засобу становить один мільйон 680 тисяч гривень. Заступник міністра освіти і науки України Петро Хобзей зазначив, що придбані автобуси дозволять покращити якість освіти і забезпечать повну організацію навчального процесу».

Петро Хобзей підкреслив: «Завдання влади створити умови, щоб розвивати таланти дітей. Ми маємо 16 автобусів, які забезпечать як вчителям, так і учням довезення до опорних шкіл, де якість освіти вища, ніж в інших школах». 

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка спільно із заступником міністра освіти  і науки України Петром Хобзеєм передали ключі від шкільних автобусів керівникам відділів освіти районів та ОТГ. Керівник ЛОДА запевнив при цьому: «Це можливість дітям отримувати хорошу освіту, для нас важливо, щоб діти ходили до якісних шкіл, де є обладнані навчальні заклади, хороші вчителі. Сьогоднішній день – це приклад того, що ми робимо крок за кроком, аби наша держава ставала кращою, а життя комфортнішим».

«Відтак, нові автобуси поїдуть у Бродівський, Жовкіський, Перемилянський, Самбірський,Стрийський та Яворівський райони, а також у школи Давидівської, Ходорівської, Шегинівської, Жовтанецької, Новокалинівської ОТГ. «Школярики» придбали у межах Програми розвитку освіти Львівщини за кошти державного і місцевих бюджетів. Загальна вартість автобусів – 26 мільйон 880 тисяч гривень», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів