П’ять груп запрацювали у львівському садочку №17

16:00 16 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У 2017 році у львівському садочку №17 заплановано відкрити ще п’ять груп.

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 16 лютого: «У Львові за кошти міського бюджету тривають активні роботи з відновлення вивільнених від орендарів приміщень дитячих садків, а також проводяться роботи зі збільшення кількості груп дошкільної освіти у діючих садках, що дозволить відкрити 22 додаткові групи цього року. До прикладу, у відновленому садочку №17 закінчили роботи з відкриття п’ятьох груп, до яких зараховано 130 дітей. У 2017 році заплановано відкрити ще п’ять груп».

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів: «Цей садочок не працював 20 років. Тут навіть є басейн, який взагалі ніколи не працював. На сьогоднішній день п’ять груп вже функціонують – це 130 діток, і у вересні плануємо відкрити ще п’ять груп. В цілому, 300 дітей, які мешкають на Сихові будуть мати можливість відвідувати цей садочок. І будемо працювати над тим, щоби також в цьому садочку з’явився басейн. Тобто, наша програма чітко діє. Ми повинні на 2018 рік вийти з нульовою чергою дітей в садочки. Щоби люди народжували, щоби львів’ян було багато».

А завідувач дошкільного навчального закладу №17 Світлана Назаркевич відзначила: «Створенні дуже гарні комфортні умови для усіх учасників навчально-виховного процесу, не тільки для вихованців, але і для працівників. Оскільки тут розраховані кімнати відпочинку для тех-персоналу з душовою кабіною, для пет-персоналу з душовою кабіною. Усі службові приміщення розташовані таким чином, що діти не переходять через них. Зараз в нас відкрито п’ять груп і плануємо відкрити ще п’ять груп до вересня. Зараз в нас функціонують дві групи раннього віку, дві групи молодшого віку і 1 – середня група».

Про це повідомляється сьогодні, 16 лютого, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів