Реєстрація на ЗНО-2014 уже розпочалася (доповнено відеосюжетами)

13:56 3 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: iPress.ua

А триватиме вона до 5 березня.

Сьогодні, 3 січня, розпочалася реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання. Про це повідомляється на сайті Міністерства освіти.

До 5 березня майбутні вступники матимуть змогу самостійно у будь-який зручний для них час сформувати заяву-реєстраційну картку за допомогою спеціальної програми, яку розміщено на веб-сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти. Особам, які з будь-яких причин не зможуть самостійно сформувати комплект реєстраційних документів, варто звернутися за допомогою до одного із пунктів реєстрації, що діятимуть у кожній області.

Як і минулого року, вносити зміни до реєстраційних даних у 2014 році можна лише до 19 березня. Під час зовнішнього оцінювання абітурієнти пройдуть випробовування з 14 предметів: української мови та літератури (наймасовіший), математики, історії України, російської мови, фізики, хімії, географії, біології, англійської, німецької, французької, іспанської мов, світової літератури. 

Зазначимо, що абітурієнт може обрати не більше 4 навчальних предметів для складання тестів. Тестування розпочнеться 3 червня (іноземна мова) та завершиться 27 червня (світова література). Додаткову сесію зовнішнього незалежного оцінювання проводитимуть з 4 до 11 липня 2014 року.

Про це інформує сьогодні, 3 січня, «iPress.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів