Представники Львівської військової академії взяли участь у міжнародному тижні в Німеччині

17:32 29 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Викладачі з нашого міста ознайомилися зі системою освіти та курсової підготовки в Офіцерській школі сухопутних військ бундесверу.

«Військовослужбовці Національної академії сухопутних військ взяли участь у 25 міжнародному тижні в Німеччині», – повідомили сьогодні, 29 квітня, в прес-службі Міноборони, де також розповіли подробиці:

«Метою візиту групи військовослужбовців Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного до Офіцерської школи сухопутних військ бундесверу було ознайомлення з системою військової освіти та курсової підготовки. Окрім представників України у заході також взяли участь військовослужбовці Збройних сил Німеччини, Туреччини, Йорданії та Пакистану.

Під час візиту українську делегацію особисто прийняв ректор школи бригадний генерал Гаральд Ганте, який розповів про історію, завдання, структуру навчального закладу, зокрема бази Центру імітаційного моделювання Офіцерської школи. Також гості мали змогу ознайомитись із системою підготовки німецьких військовослужбовців механізованого батальйону Бундесверу.

Варто зауважити, що під час участі в курсі «Основи використання дидактичних методів та розвиток презентаційних навичок» для учасників заходу провели заняття з ознайомлення з технічними можливостями класу дидактики та основ публічного виступу перед телевізійною камерою. Змістовною для військовослужбовців Збройних Сил України стала екскурсія містом, під час якої вони оглянули архітектурні пам’ятки та визначні місця Дрездена».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів