Порядок під час проведення ЗНО на Львівщині забезпечуватимуть сьогодні правоохоронці

09:24 24 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dso.gov.ua

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління МВС, міліція забезпечуватиме правопорядок поблизу приміщень, де буде проводитися зовнішнє незалежне оцінювання, й на територіях пунктів тестування, а також подбає про цілісність та збереження тестових матеріалів.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС повідомили сьогодні, 24 квітня:

«З 24 квітня на Львівщині розпочинається зовнішнє незалежне оцінювання знань осіб, котрі виявили бажання вступити до вищих навчальних закладів України. Працівники міліції забезпечуватимуть правопорядок поблизу приміщень, де буде проводитися оцінювання.

Працівники міліції забезпечуватимуть громадський порядок на територіях пунктів тестування, а також цілісність та збереження тестових матеріалів. Крім того, правоохоронці проведуть заходи з метою унеможливлення фактів зловживання службовим становищем зі сторони осіб, котрі будуть спостерігати за проведенням тестування. Правоохоронці Львівщини готові до забезпечення громадського порядку під час проведення ЗНО та застерігають – будь-які правопорушення, виявлені під час проведення незалежного оцінювання знань, будуть негайно припинені».

Як інформував «ЩЛ», автомобілі з табличками ЗНО працівники ДАI будуть пропускати першочергово, а об 11.00 у пункти тестування вже нікого не впустять.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів