Роман Благута очолив Львівський університет внутрішніх справ

13:10 26 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління поліції

У понеділок, 26 грудня, під час засідання ректорату Львівського державного університету внутрішніх справ відбулося представлення нового ректора цього вищого навчального закладу.

Наказ про призначення полковника Романа Благути на посаду ректора Львівського державного університету внутрішніх справ оголосив заступник директора департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності МВС та начальник його управління професійної освіти та науки Олександр Користін. Він також привітав новопризначеного очільника та побажав усіх гараздів і нових звершень. 

Своєю чергою, полковник Роман Благута запевнив: «Я дякую за висловлену довіру, це певним чином аванс. Наголошую на тому, що хто б не був ректором, без особового складу, без колег і без друзів ніяке правильне починання не може бути вчасно та якісно завершене. Тому я сподіваюсь на підтримку колективу. Роботи буде багато, але я впевнений, що тут усі на своїх місцях, і ми впораємось з усіма завданнями!».

Про це повідомили сьогодні, 26 грудня, в прес-службі Львівського обласного управління поліції , де також поінформували, що Роман Ігорович Благута народився 3 серпня 1977 року у Львові, де закінчив у 1998-му інститут внутрішніх справ при Національній академії внутрішніх справ України. По завершенню навчання майже три роки працював на посаді слідчого Личаківського районного відділу ЛМУ УМВС України у Львівській області.

А з 2001 року Роман Благута продовжив службу в органах внутрішніх справ на різних посадах рідного навчального закладу – спершу викладача кафедри кримінального процесу та криміналістики, а далі – старшого викладача, доцента та начальника. З листопада 2014 року кандидат юридичних наук Роман Благута був першим проректором Львівського державного університету внутрішніх справ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів