Педагоги з Луганщини знову навчатимуть на Львівщині

14:15 19 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облраді запевнили: «У четвер, 19 жовтня, на Львівщину приїхали майже 50 вчителів із Луганщини у межах освітнього проекту «Схід і Захід разом».

У Львівській обласній раді повідомили також сьогодні, 19 жовтня: «Серед них – вчителі української мови, математики, інформатики та історії. Відтак, упродовж двох тижнів учителі навчатимуть місцевих школярів науки. За такою ж програмою працюватимуть і педагоги з Львівщини, які вирушили на Луганщину 17 жовтня».

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин наголосив: «Справа, якою вчителі зі сходу опікуватимуться два тижні на Львівщині – навчання і виховання школярів, є дуже важливою. Якби цим займалися саме так, як це ми робимо сьогодні, упродовж 26 років незалежності, то, можливо, не було б і війни на сході. Кожен із нас має можливість зробити внесок у перемогу. І Ваша перемога – це звитяги на освітянській ниві».

Про це поінформували сьогодні, 19 жовтня, в прес-службі Львівської обласної ради, де також запевнили: «В межах проекту «Схід та Захід разом» відбудеться також обмін досвідом серед діячів культури».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів