Очільник Львівщини запевнив у стовідсотковій готовності її шкіл до опалювального сезону

17:23 10 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, т.в.о. голови ЛОДА Юрій Турянський стверджує, що нею розроблено план заходів, які дозволять зменшити споживання природного газу на 24% під планового обсягу.

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, т.в.о. голови ЛОДА Юрій Турянський запевняє: «Заклади соціальної сфери Львівської області (лікарні, дитячі садочки, школи) готові до опалювального сезону на 93,4%. При цьому, рівень готовності шкіл – 100%. Котельні (в тому числі й комунальні) і теплові мережі підготовлені до холодів на 80%. На такому ж самому рівні і комплексна підготовка будинків».

Окрім того, як повідомив Юрій Турянський, Львівською обласною державною адміністрацією розроблено план заходів, які дозволять зменшити споживання природного газу на 24% під планового обсягу. «23% економії споживання газу вдасться досягнути організаційними, технічними, тимчасовими кризовими заходами. Плюс 1% завдяки переведенню котелень на альтернативні види палива», – пояснив керівник Львівщини. 

У№ прес-службі облдержадміністрації також нагадують, що, зважаючи на режим жорсткої економії, теплопостачальні організації Львівщини отримали вказівку від уряду скоротити споживання газу на 30% в опалювальному сезоні 2014-2015 років.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів