Навчання призупинили уже в 21-й школі Львова

18:00 9 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.com

Керівництво тих шкіл, де показник відсутності дітей сягає понад 30%, повинно звернутися в управління освіти Львівської міської ради з відповідним листом, після чого навчання може бути призупинене.

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 9 лютого: «Станом на зараз у 21-му навчальному закладі міста призупинено навчання, у зв’язку з відсутністю понад 30% школярів у навчальному закладі. Керівництво школи, де показник відсутності дітей сягає понад 30%, повинно звернутися в управління освіти Львівської міської ради з відповідним листом, після чого навчання може бути призупинено. Такі заходи вживають, аби розірвати ланцюг захворюваності».

«У понеділок, 12 лютого, виходять на навчання учні СЗШ №48, СЗШ №55, ЛСШ «Надія», НВК імені Василя Стуса, СЗШ «Джерельце», СЗШ №70, СЗШ №24 імені Марії Конопницької (початкова школа), СЗШ №7, ЛНВК «Школа І ступеня – гімназія», СЗШ №78, АШ «Тривіта», СЗШ №21 та СЗШ №8 (початкова школа), у вівторок, 13 лютого, – СЗШ №87, у середу, 14 лютого, – школа східних мов та бойових мистецтв «Будокан» №35, у четвер, 15 лютого, – СЗШ «Лідер». Враховуючи клопотання адміністрацій  навчальних закладів, з понеділка, 12 лютого до середи, 14 лютого (включно) навчання призупинено у Класичній гімназії, школі №1, СЗШ №93 та №52, а також у «Школі радості», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів