Навчальні заклади Львова отримають лінгафонне обладнання, – ЛМР

15:40 22 червня 2017 р.

У міськраді запевнили: «Цьогоріч для трьох шкіл Львова буде придбано обладнання для вивчення іноземних мов, а до 2020 року планується закупити лінгафонне обладнання у 25% навчальних закладів».

Виконувач обов’язків начальника управління освіти Львівської міськради Зоряна Довганик повідомила сьогодні, 22 червня: «Знання іноземної мови для шкіл і позашкільних навчальних закладів, мабуть, є в пріоритеті, тому ми плануємо забезпечувати сучасним лінгафонним обладнанням кабінети іноземної мови. У цьому році таке обладнання буде придбано для трьох шкіл, у подальшому до 2020 року плануємо обладнати лінгафонним обладнанням 25% навчальних закладів».

Чиновник також зазначила: «Важливим фактором є збільшення кількості мовних шкіл, і якщо в 2015 році ми розпочинали тільки з двох, то в 2017 році ми маємо вже 11 мовних шкіл, що становить 9% навчальних закладів. До 2020 року плануємо, що 40 навчальних закладів матимуть мовні школи, які працюватимуть не тільки під час літніх канікул, але й під час весняний і осінніх. До участі у проведенні мовних шкіл обов’язково долучають носіїв мови».

Про це повідомили сьогодні, 22 червня, у Львівській міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів