Національні гвардійці завершили на Львівщині перший модуль другого етапу військових навчань

16:54 1 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Військовослужбовці склали практичні заліки, які дали змогу перевірити перед початком наступної фази «Fearless Guardian 2015» рівень їх підготовки за програмою на даний час.

У Яворові на Львівщині військовослужбовці Національної гвардії завершили перший з п'яти модулів другого етапу навчань «Fearless Guardian 2015». Військові склали практичні заліки, які перед початком наступної фази навчаннь дали змогу перевірити рівень їх підготовки за програмою на даний час.

«Військовослужбовці пройшли 10-ступеневе тестування з усіх предметів, які були включені у перші два тижні навчання», – розповів молодший лейтенант Джозеф Фрешетт, командир взводу 173-ї повітряно-десантної з бригади армії США. – Ми зробили це оцінювання для бійців досить напруженим та стресовим, щоб перевірити їхні індивідуальні навички та знання у реальних умовах».

Заняття, які десантники проводили впродовж перших двох тижнів навчання, включали маскування, основні прийоми стрільби з гвинтівки, реагування на прямий і непрямий обстріл та надання першої медичної допомоги на полі боюі. Як відзначив Фрашетт, оцінка навичок солдатів за практичні вправи «є однією із змін, внесених у другому етапі навчань «Fearless Guardian» для того, щоб дати змогу десантникам більш ефективно навчати гвардійців шляхом виявлення їхніх сильних і слабких сторін. 

Своєю чергою, один зі сержантів армії США, Джордан Керр, відзначив: «Я був вражений високим рівнем мотивації, яку продемонстрували українські солдати. Вони відточили свої навики та готові рухатися далі до більш складних тренувань».

Цей період навчання триватиме 55 днів. Для гвардійців він розпочався з тренування індивідуальних навичок та поступового переходу до рівня виконання завдань у складі відділення, взводу і роти, що дасть їм змогу діяти як військовослужбовці»профессіонали, що здатні захистити суверенітет України від усіх внутрішніх та зовнішніх загроз.

Про це повідомили сьогодні, 1 липня, в прес-службі Національної гвардії України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів