Національні гвардійці відпрацьовували на Львівщині виконання завдань у складі відділень

14:04 31 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Контрнаступ супротивника був зірваний завдяки вчасно викликаній підтримці – бронетранспортеру.

Особовий склад Національної гвардії України, залучений до спільних з американськими колегами навчань «Фіарлес гардіан – 2015» успішно завершив етап підготовки підрозділів на рівні відділень. Завершенням етапу стало виконання навчально-бойового завдання у складі відділення із бойовою стрільбою.

Ціллю гвардійців була укріплена позиція умовного супротивника, яку необхідно подавити та знищити. Із завданням бійці впоралися – умілим маневруванням вогневих засобів та особового складу ворожа позиція була знешкоджена та захоплена, район виконання завдань зачищений від піхоти супротивника.

Як і в реальному бою, без втрат з нашого боку не обійшлося. За легендою навчання один із бійців відділення отримав поранення, тож його товаришам довелося надавати йому першу медичну допомогу прямо на полі бою: зупиняти кровотечу та робити внутрішньовенну ін’єкцію – все по-справжньому.

Контрнаступ супротивника був зірваний завдяки вчасно викликаній підтримці – бронетранспортеру. Усі дії відпрацьовувалися кілька разів, як із холостими боєприпасами, так і з бойовими.

Результатами етапу, як наші військові, так і американські інструктори, задоволені. Навчання перейшли у взводну фазу. Підготовка гвардійців триває.

Про це повідомили сьогодні, 31 серпня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів