Наступного року Київ закупить трамваї львівського «Електронтрансу»

18:52 5 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Укрінформ»

Міський голова столиці України Віталій Кличко заявив у неділю: «Такі гарні і комфортні трамваї хоче мати кожне європейське місто. І навіщо їх купувати в інших країнах, коли у нас в Україні виробляють техніку справді європейського рівня? Я зроблю все, щоб у наступному році в Києві з'явилися такі трамваї».

Міський голова Києва Віталій Кличко пообіцяв, що українська столиця наступного року закупить трамваї виробництва львівського підприємства «Електронтранс». Про це він заявив у неділю під час відвідин спільного підприємства «Електронтранс» львівського концерну «Електрон», – повідомляє прес-служба київського міського голови.

«Такі гарні і комфортні трамваї хоче мати кожне європейське місто. І навіщо їх купувати в інших країнах, коли у нас в Україні виробляють техніку справді європейського рівня? Я зроблю все, щоб у наступному році в Києві з'явилися такі трамваї», – підкреслив Кличко. 

Він поспілкувався з працівниками підприємства та оглянув зразки техніки, яку воно випускає. Про це повідомляє сьогодні, 5 жовтня, агенція «Укрінформ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів