На стадіоні «Арена Львів» стартувала конференція «Lviv IT Arena»

17:27 2 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Олександр Мазуренко / прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, найочікуваніша ІТ-подія року відбуватиметься впродовж трьох днів – до 4 жовтня.

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що сьогодні на стадіоні «Арена Львів» стартувала конференція «Lviv IT Arena», яка відбуватиметься впродовж трьох днів – до 4 жовтня. У повідомленні також конкретизують:

«Захід є найбільшою подією Західної України в історії таких конференцій і зібрав гравців індустрії інформаційних технологій зі всієї України та з-за кордону. Виконавчий директор Львівського кластеру ІТ та бізнес-послуг Степан Веселовський зазначив із цього приводу:

«Такі заходи, безперечно, потрібні, оскільки Львів посідає друге місце в Україні по розвитку ІТ і є одним із тих міст, які найшвидше розвиваються у Східній Європі, тож повинен приймати великі ІТ-конференції. Минулого року ми поставили собі амбітну ціль і зараз, врешті, реалізували її. Це, передусім, промоція міста, демонстрація його потенціалу в ІТ-індустрії, а без промоції та маркетингу неможливо продати нічого.

Це новий бренд, який ми, спільно з партнерами, розвиваємо. Конференція буде щорічною, збиратиме більше 1000 учасників щороку. На ній обговорюватимемо основні тренди в розробці програмного забезпечення і в розвитку ІТ-компаній».

За словами Степана Веселовського, цей ІТ-захід охопив весь світ, тому що залучив учасників з Великої Британії, Голландії, Румунії, Польщі, Росії, США, і, звичайно, з України, проте більшість із них – не зі Львова. У повідомленні також сказано:

«Lviv IT Arena фокусується на основних ІТ-трендах розвитку індустрії в Україні та світі. Концепція конференції полягає в тому, що вона охоплює повний цикл розробки програмного забезпечення, а також етапи розвитку ІТ компанії – від стартапу до системної компанії. Секції конференції сформовані таким чином, що вона буде цікавою для усіх спеціалістів сфери ІТ, керівників компаній, проектних менеджерів, тестувальників, HR спеціалістів, а також для тих, хто лише планує створити власну компанію.

На учасників чекає чимало сюрпризів, серед яких тест-драйв та фотосесія з Tesla, GoogleGlass, вечірки та розваги. Відвідавши конференцію, учасники з різних куточків України, Європи та світу зможуть почути близько 100 спікерів міжнародного рівня, які виступлять в 11 секціях Lviv IT Arena.

Також сьогодні на урочистому відкритті конференції з вітальним словом до присутніх звернувся голова наглядової ради Львівського кластеру ІТ та бізнес-послуг Андрій Ганкевич, який закликав учасників ІТ Арени використати цих три дні з користю – отримувати інформацію, заводити ділові контакти, планувати майбутнє своєї компанії.

«Два тижні тому ми проводили в Сан-Франциско конференцію, на якій просували ідею, що Україна – це центр геніїв технологій. Туди прийшли справді зацікавлені люди. Перед вами – три чудові дні технологічних ідей, думок, навчання, великої кількості інформації стосовно того, як кожен із нас бачить майбутнє нашої індустрії, компаній, України. Маю надію, що кожен із вас скористається нагодою познайомитись зі своїми колегами з різних куточків України та світу», – зазначив Андрій Ганкевич.

Нагадаємо, головний організатор конференції – Львівський кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг. Співорганізатори: компанія Eleks, Львівська спільнота тестувальників, Львівська бізнес-школа, Спільнота розробників Google (GDG), Бізнес-інкубатор StartupDepot, Спільнота спеціалістів у сфері інформаційної безпеки (WISC), Школа проектного менеджменту і Львівська міська рада (ЛМР)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів