На сесії Львівської міськради розглянуть програму безоплатного харчування дітей

14:45 13 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: svoboda.org.ua

Депутати Львівської міськради розглянуть на сесії «Програму безоплатного харчування дітей та учнів у закладах освіти Львова на 2019 рік».

Депутати Львівської міськради погодили на засіданні постійної комісії гуманітарної політики ЛМР проект «Програми безоплатного харчування дітей та учнів у закладах освіти Львова на наступний рік». Начальник управління освіти ЛМР Зоряна Довганик поінформувала депутатів, що відповідно до законодавчих актів України безкоштовним харчуванням забезпечуються діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування, діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних інклюзивних класах та діти із малозабезпечених сімей.

Ухвалою «Про міський бюджет Львова на 2019 рік» на наступний рік у міському бюджеті передбачено кошти на забезпечення безкоштовним харчуванням учнів пільгових категорій, визначених законодавством України, а також передбачено кошти для реалізації програми безоплатного харчування дітей та учнів у навчальних закладах Львова на 2019 рік, зокрема, учнів перших-четвертихкласів та дітей з багатодітних сімей.

Голова комісії гуманітарної політики ЛМР Тетяна Іванів зазначила: «У наш час мало яке з українських міст дає пільгове харчування для дітей у дитячих садочках та для учнів у школах. Відповідним законодавством держава визначила пільгові категорії учнів, яких мають охопити безкоштовним харчуванням. А Львів, як бачимо, додатково розширив перелік учнів, які харчуються безкоштовно у наших школах, на що передбачив у міському бюджеті відповідні кошти».

«Програму безоплатного харчування дітей та учнів у закладах освіти Львова на 2019 рі»к розглянуть на черговому засіданні сесії ЛМР. Про це повідомили в четвер, 13 грудня, на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів