На навчаннях «Репід Трайдент-2015» розпочали вишкіл офіцерів і курсантів львівської військової академії (відео)

11:05 22 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного

Учасники українсько-американського командно-штабного навчання із залученням військ «Репід Трайдент-2015» увійшли в активний робочий ритм.

На навчальних ділянках Міжнародного центру миротворчості та безпеки львівської Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного розпочались заняття із підрозділами багатонаціональної бригади, створеної у рамках відпрацювання навчального сценарію. Впродовж першого тиждня навчання військовослужбовці 18 країн будуть готуватись для проведення активної фази «Репід Трайдент-2015».

Офіцери об’єднаного штабу багатонаціональної бригади приступили до відпрацювання рішень за стандартами і процедурами НАТО щодо проведення стабілізаційної операції та операції з підтримання миру й безпеки. Особовий склад, розділений на декілька підрозділів, ретельно відпрацьовує елементи, які згодом доведеться комплексно втілювати на практиці під час активної фази навчання.

Військовослужбовці обмінюються досвідом роботи на блокпостах, вчаться надавати невідкладну медичну допомогу, впевнено діяти за різних умов місцевості та в міській інфраструктурі, знешкоджувати саморобні вибухові пристрої, протидіяти ворожим атакам під час супроводження конвоїв та патрулювання, а також ефективно співпрацювати із ЗМІ, місцевим населенням в зоні збройних конфліктів тощо. Разом зі своїми колегами з армій країн-партнерів приступили до інтенсивного польового вишколу за найкращими світовими стандартами й курсанти та офіцери Академії сухопутних військ.

Вихованці видового військового вишу проявляють неабиякий інтерес до кожної деталі, про яку розповідають їм українські та іноземні інструктори. Адже практично всі заняття розробленні з урахуванням досвіду проведення АТО на сході України та інших збройних конфліктів сучасності. Тож, хлопці розуміють, що ці навички є безцінними для їхньої подальшої діяльності у якості командирів підрозділів.

Про це повідомили на сайті львівської Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів