На Львівщині стартував пілотний проект «Жінки – 50% успіху України»

14:42 23 вересня 2014 р.

Фото до новини

Сьогодні, 22 вересня, на Львівщині стартував соціальний проект «Жінки – 50% успіху України». Про це у Львівському прес-клубі повідомила голова західноукраїнського центру «Жіночі перспективи» Любов Максимович.


Відео: Львівський прес-клуб

«Україна, яка твердо заявила про свій європейський вибір, посідає передостаннє місце з 58-ми країн-членів ОБСЄ за рівнем політичної участі жінок. За кількістю жінок у парламенті ми - далеко позаду багатьох країн Азії та Арабського світу (за даними Міжпарламентського Союзу).
Жінки можуть та повинні посідати гідне місце поряд із чоловіками в розбудові країни та проведенні реформ. Так вважають українці (дослідження НДІ)», – зазначила Любов Максимович.

Проект спрямовано на активізацію та підтримку громадської позиції жінок, збалансування представництва жінок та чоловіків на ключових позиціях заради пришвидшеного створення справді європейської моделі суспільства.

Пілотний проект триватиме у Львівській та Вінницькій областях до кінця грудня 2014 року. Упродовж цього часу в 15 районних містах Львівщини буде розвернуто інформаційні майданчики, під час яких спеціалісти проводитимуть дискусії, дебати з приводу ролі та місця жінки у політичному житті.
 

Докладніше - у відео https://www.youtube.com/watch?v=tD3T-AaDPjQ&feature=youtube_gdata_player

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів