На Львівщині провели вже сьомий зліт юних друзів прикордонників

10:10 11 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Державна прикордонна служба України

У Рава-Руській змагалися 90 учнів восьми шкіл Львівщини.

У Львівському прикордонному загоні відбувся сьомий зліт юних друзів прикордонників.  До відділу прикордонної служби «Рава-Руська» на змагання прибули 90 учнів восьми шкіл Львівщини.

Гостями заходу були методист відділу освіти Жовківської  районної державної адміністрації Омелян Боровець, директор Рава-Руського міського будинку дитячої і юнацької творчості Любов Товарянська, методист Рава-Руського міського будинку дитячої і юнацької творчості Світлана Новоселова, президент вело-туризму «Рава» Ігор Чобіт та багато інших. Прикордонники підготували для своїх юних друзів дванадцять випробувань: на фізичну витривалість (підтягування на перекладині, віджимання); тестування навичок з  військово-прикладних знань та умінь (розбирання, збирання автомата «АК-74», метання навчальної гранати, стрільба з пневматичної гвинтівки) та  слідознавство, вправи на уважність і запам’ятовування тощо.

Змагання були  веселими та запеклими, адже кожен хотів перемогти. Логічним підсумком змагань стало нагородження переможців, яке провів заступник начальника відділу прикордонної служби з персоналу капітан Олександр Мацелко.

Після невеличкої гостини і завершальних урочистостей діти, стомлені, але щасливі, залишали кордон у надії, що обов’язково не раз повернуться сюди. І, можливо, через багато років уже справжніми прикордонниками.

Про це повідомили сьогодні, 11 червня, на сайті Державної прикордонної служби України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів