На Львівщині не навчаються 50 дітей

17:40 22 вересня 2016 р.

Служба у справах дітей Львівської облдержадміністрації узагальнила інформацію про результати першого етапу Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок» у 2016 році.

Під час проведення на Львівщині першого етапу Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок» у 2016 році, зокрема, встановили, що 50 дітей ще не приступили до занять у загальних навчальних закладах, професійно-технічних училищах та вищих навчальних закладах. Про це повідомив начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Володимир Лис.

Зокрема, виявили 13 дітей віком від шести до десяти років, 11 дітей – віком від 11-ти до 14-ти років, а 26 дітей – віком від 15-ти до 17-ти років. За словами Володимира Лиса, семеро дітей не приступили до навчання через невиконання батьками своїх обов’язків, двоє – самовільно залишили навчальні заклади, 10 – за станом здоров’я, 16 дітей перебувають за межами України, ще 15 не відвідують навчання з інших причин.

Володимир Лис зазначив: «Рейд «Урок» проводиться з метою надання дітям з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, адресної допомоги в підготовці до навчального року та осінньо-зимового сезону, соціального захисту виявлених дітей. Цей захід також дозволяє виявляти дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок учбового періоду, усувати причини та умови, що це спричинили». 

Окрім того, у рамках першого етапу рейду «Урок» 523 дитини отримали фінансову та гуманітарну допомогу. Про це повідомили сьогодні, 22 вересня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів