На Львівщині лише доганами «покарано» директорів шкіл за «липових» медалістів

18:10 17 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: static.klasnaocinka.com.ua

Розглядається доцільність перебування на посаді тільки очільника Підкамінської школи.

«Департамент освіти Львівської облдержадміністрації завершив перевірку фаховості директорів шкіл, де учні, що претендували на отримання золотих та срібних медалей за досягнення у навчанні, не підтвердили своїх знань під час зовнішнього незалежного оцінювання. За результатами перевірки оголошено догани 10 директорам шкіл», – повідомила сьогодні, 7 вересня, начальник відділу загальної, середньої та дошкільної освіти департаменту освіти та науки ЛОДА Ірина Сислюк.

За її словами, догани отримали ті керівники навчальних закладів, де в учнів були великі розбіжності між річними оцінками та результатами ЗНО. Крім того, розглядається доцільність перебування на посаді директора Підкамінської школи».

Це повідомлення передали сьогодні, 17 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації, де також нагадали: «На 100% підтвердили медалі учні навчальних закладів Залізничного району Львова, Нового Роздолу, на 90-99% – учні Львова, Борислава, Стрия, Червонограда та Жовківського, Камянка-Бузького, Миколаївського, Сокальського, Стрийського, Яворівського районів; на 80-89% – Дрогобича, Самбора, Трускавця, Буська та Городоцького, Дрогобицького, Золочівського, Перемишлянського, Пустомитівського, Сколівського, Старосамбірського, Турківського районів та на 70-79% – Жидачівського, Мостиського, Радехівського районів області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів