Міський голова Львова пообіцяв селу Рясне-Руське субвенцію

14:00 8 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Андрій Садовий запевнив: «Будемо передбачати кошти в бюджеті наступного року на субвенцію для будівництва садочка, певну свою частину від Львова».

У Львівській міськраді повідомили в середу: «Сьогодні, 8 листопада, під час брифінгу щодо порозуміння та компромісу у вирішенні 25-річного конфлікту щодо погодження меж між Львовом та селом Рясне-Руське, міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що будуть передбачити кошти в бюджеті Львова наступного року на субвенцію для будівництва садочка у с. Рясне-Руська».

У міськраді також дослівно цитують сказане Андрієм Садовим: «Ще одне питання, яке в нас було дискусійне. Як ви знаєте, Рясне-Руське – це велика громада. Там проживає достатньо багато людей, які працюють у Львові, і там є багато дітей. В Рясне-Руському нема садочку, хоча вони мають виготовлену проектну документацію на будівництво садочка. Насправді для Львова вигідно допомогти їм збудувати садочок, щоби ті діти могли бути там, де вони живуть, а не бідні батьки дітей мають возити до Львова.

Ми також будемо передбачати кошти в бюджеті наступного року на субвенцію для будівництва садочка, певну свою частину від Львова. Всі ми є українці і повинні один одному допомагати».

Як інформував «ЩЛ», у Львівській міськраді повідомили сьогодні, 8 листопада, що вона та Рясне-Руська сільська рада знайшли порозуміння та компроміс у вирішенні 25-річного питання щодо погодження меж. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів