Міський голова Львова пообіцяв домогтися будівництва дитсадка

16:30 15 січня 2018 р.

Фото до новини

Андрій Садовий запевнив: «Є закон – ми зобов’язані приймати рішення».

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив сьогодні, 15 січня, на брифінгу: «У нас є меморандум, підписаний міністерством оборони, і відповідно до цього меморандуму ділянка на вулиця Княгині Ольги має переходити громаді міста. На сьогодні, на жаль, ми меморандум виконали зі свого боку, ми прийняли на баланс міста всі будівлі житлові міністерства оборони, і вкладаємо туди достатньо великі кошти. Міністерство оборони ще свою частину не виконало. Якщо ми говоримо про ділянку на вулиця Княгині Ольги, то там забудовник має бажання збудувати садочок на 120 місць».

Андрій Садовий запевнив також: «Сьогодні зранку ми це питання проговорювали на апаратній нараді. Я буду мати розмову з міністерством оборони, бо садочок є потрібен для міста, щоб ми внесли корективи та коригування в сам меморандум. Мені потрібна гарантія, що там буде дитячий садочок. Ми ці речі проговорили, юридичне управління отримало вказівки. Думаю, до кінця тижня ми підготуємо зі свого боку весь пакет документів».

Міський голова також зазначив: «Є земля міністерства оборони, вони самостійно розпоряджаються своїми землями, місто тільки приймає рішення щодо того, чи законним буде це будівництво з точки зору дотримання ними всіх норм. Ми приймаємо рішення, базуючись на чинному законодавстві. Є закон – ми зобов’язані приймати рішення».

Про це поінформували в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів