Мешканців Львівщини навчитимуть енергозбереженню

15:56 11 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Експерти Асоціації «Будіндустрія» розробили Програму підвищення енергетичної безпеки регіону, яку передбачає комплекс заходів спрямованих на кількаразове зменшення споживання енергоресурсів.

«Львівщина є однією  із найбільш газифікованих областей України. І проблема у тому, що неефективне споживання газу населенням області перевищує 1 млрд. куб. м. на рік, а це майже 8 млрд. грн у грошовому еквіваленті. Цей величезний ресурс доцільно скерувати на термомодернізацію будівель», – вважають фахівці Експертної Ради Асоціації будівельників «Будіндустрія».

Програма підвищення енергетичної безпеки регіону, яку розробили експерти Асоціації будівельників «Будіндустрія», передбачає комплекс заходів спрямованих на кількаразове зменшення споживання енергоресурсів. На їх думку, послідовне впровадження запропонованих комплексних рішень дасть змогу досягти найбільшого ефекту з енергозбереження. На переконання авторів Програми, послідовність дій у заходах з термореновації (утеплення стін, заміна вікон та дверей із облаштуванням рекупераційної вентиляції) гарантує очікувані результати щодо комфорту та економію без шокових випробувань в опалювальний період.

На сьогодні для реалізації завдань Програми створено Інформаційно-консультаційний Центр на проспекті Чорновола, 57 у Львові (офіс 810), який надає фахові консультації та розробляє комплексні рішення з енергозбереження для всіх категорій населення. Експертна Рада ІКЦ проводить чотирирівневі навчання консультантів, виконавців робіт та експертів з питань енергозбереження. Для реєстрації бажаючих отримати консультацію з питань енергозбереження,  пройти курс навчання і отримати кваліфікацію консультанта або виконавця робіт прохання телефонувати за телефоном 0673063036 або 09519309 0 (e-mail: termorenovacia@ukr.net, https://  budindustria.lviv.ua.

Про це повідомили сьогодні, 11 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі  обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів