Маленькі львів’яни виготовили для поранених десантників «солодкі листівки» (відео, оновлено)

17:48 19 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: Львівський обласний військовий комісаріат

Школярі вирізали зі синьо-жовтого паперу голубів, на одному крилі в яких написали свої побажання воїнам, а на іншому – приклеїли солодощі.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

«Діти однієї з львівських шкіл виготовили солодкі листівки для бійців. Зі синьо-жовтого паперу школярі вирізали голубів. На одному крилі написали свої побажання воїнам, а на іншому – приклеїли солодощі. Забрали дитячі подарунки десантники, які зараз лікуються в шпиталі», – повідомиляє сьогодні, 19 листопада, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1». Натомість у Львівському обласному військовому комісаріаті розповіли в середу: 

«Сьогодні, 18 жовтня,  у СЗШ № 3 школярі виготовляли голубів миру, писали листи з побажаннями для бійців, які беруть участь в АТО. Окрім цього школярі не забули і про солодощі для наших вояків. До своїх творінь діти прикріпили ще й шоколад.

Прийняти подарунки прийшли військовослужбовці високомобільних десантних військ, які зараз перебувають у відпустці та на лікуванні у військовому госпіталі. Своєю увагою бійці не оминули жоден клас.

Спочатку завітали до першачків. Учні мали можливість задати будь-яке запитання.

Дітей у 1-му класі найбільше цікавило, а чи їздив солдат у танку та як у ньому? Проте вже більшість юнаків твердо вирішили, що коли вони виростуть то стануть на захист України, як і«дядя військовий».

Патріотичності цьому класу дійсно не бракує. Діти не гавили жодного моменту, аби вигукнути «Слава Україні» та почути у відповідь «Героям Слава».

Тому спілкуванню з сержантом ВДВ дуже зраділи. Навіть при спільному фотографуванні більшість не могли відірвати свого погляду від високого десантника, аби подивитися на фотографа.

Як розповідає директор школи Світлана Уралова, зараз важливо, щоб діти мали змогу спілкуватися безпосередньо з військовими, а не бачити їх лише по телебаченню. Тому подібні заходи є дуже важливі для виховання молодого покоління».

Про це повідомляється в середу на сайті Львівського обласного військового комісаріату.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів