Львів’ян запрошують долучатися сьогодні й завтра до історичного квесту

11:48 26 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Учасникам квесту запропонують виконати декілька цікавих завдань за допомогою мобільного додатку «VkrainaTravel 3G».

26 та 27 червня організатори історичного квесту #VkrainaTravel3G, який проводиться за підтримки «Київстар» в рамках «Alfa Jazz Fest 2015», запрошують взяти участь у ньому всіх охочих. Учасникам квесту запропонують пройтися вулицями історичного центру Львова, виконати декілька цікавих завдань за допомогою мобільного додатку «VkrainaTravel 3G», а також дізнатися чимало нового та цікавого з історії культурної столиці України. 

Безкоштовний квест проходитиме у чотири сесії: 26 та 27 червня – з 11:00 до 13:00 та з 15:00 до 17:00. Для участі у двогодинному квесті потрібно зареєструватися за посиланням: http://goo.gl/forms/uFDDaKLjph.

Під час реєстрації можна обрати зручний для себе час. Організатори  зазначили також: «На початку квесту учасники отримають SIM-картки «Київстар» із необхідним обсягом дата-трафіку, аби протестувати та оцінити якість швидкісного мобільного Інтернету 3G у Львові. Будь ласка, переконайтеся, що у вашої команди є хоча б один телефон, який працює на ОС Android. Переможці квесту отримають заохочувальні подарунки».

Про це повідомили сьогодні, 26 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів