Львів'ян закликають здавати для потреб військових «електротехнічне барахло»

21:52 28 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

У громадському формуванні «Варта 1» збирають батареї для тактичних ліхтариків, тепловізорів і мобільних зарядок.

«Львів'яни! Для потреб АТО нам потрібно, щоб ви переглянули своє електротехнічне барахло і, не викидаючи, допомогли! Зокрема: неробочі акумулятори від ноутбуків (можна й з неробочими ноутбуками/нетбуками/планшетами), якщо в когось завалялися, приймемо з вдячністю. З них дістаємо батареї для тактичних ліхтариків і тепловізорів, мобільних зарядок», – повідомили сьогодні, 28 листопада, на сторінці громадського формування «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте», де також поінформували:

«Також потрібні: неробочі чи морально застарілі мобільні телефони; зарядні пристрої до мобільних телефонів (піддаються перепаюванню на популярні роз'єми); неробочі UPS-и (можу під'їхати й забрати), комп'ютерні комплектуючі, викрутки, плоскогубці, паяльник ремонтні інспрумент тощо для нашої АТОшної міні майстерні. Пункт збору в центрі міста – магазин «Батарейка» на проспекті Свободи 1/3 (віддати продавцю «для АТО»)

Або можем зустрітись, передасте особисто, пишіть в пп. Контактний телефон:  093 7024002, 096 469 74 23. Дякуємо всім за допомогу і сприяння!

# latka # Зґарда

Детальніше про нас та звіти: https://www.facebook.com/groups/latka. Магазин «Батарейка» працює: з понеділка до п’ятниці – з 9.00 до 20.00, у суботу – з 10.00 до 19.00, у неділю – з 11.00 до 18.00».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів