Львівський університет імені Данила Галицького – другий серед медичних в Україні

14:52 10 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: wikimedia.org

А серед усіх 116 вищих навчальних закладів країни він – 13-й.

Ці високі місце Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького зайняв у «р наейтингу вищих навчальних закладів країни у дзеркалі наукометричної бази даних SciVerse Scopus». А зокрема серед медичних вишів України він пропустив вперед лише Донецький національний медичний університет імені Максима Горького, який – сьомому місце в загальному рейтингу.

Повідомляючи про це сьогодні, 10 лютого, прес-служба міської ради нагадує, що «SciVerse Scopus» – це реферативна база даних та наукометрична платформа видавничої корпорації «Elsevier». На кінець минулого року в «Scopus» містилося понад 50 млн реферативних записів, у тому числі в базі даних проіндексовано 20 тис. назв наукових журналів 5 тис. видавництв, 370 книжкових серій і 5,5 млн. праць конференцій.

Видання індексуються у «Scopus» із різним хронологічним охопленням, найповажніші наукові часописи представлені архівами, починаючи з першого випуску першого тому. А більше інформації з цього приводу – тут: http://www.jsi.net.ua/scopus/ratings_uni/index.html

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів