Національний університет імені Івана Франка очолив рейтинг вищих навчальних закладів Львівщини

17:35 5 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: cyber.lviv.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-центрі Національного університету імені Івана Франка, цей вищий навчальний заклад очолює рейтинг вищих навчальних закладів ВНЗ.

«Львівський національний університет імені Івана Франка – лідер рейтингу ВНЗ Львова та Львівської області – повідомили сьогодні, 5 лютого, «Щоденному Львову» в прес-центрі цього вищого навчального закладу, конкретизуючи також:

«За даними інформаційного ресурсу «Освіта.ua» Львівський національний університет імені Івана Франка очолює рейтинг вищих навчальних закладів Львова та Львівської області, що займають найвищі місця в консолідованому рейтингу вищих навчальних закладів України 2014 року.   За підсумками минулого року Львівський національний університет імені Івана Франка ввійшов до п’ятірки лідерів у загальному освітньому рейтингу, до трійки кращих класичних університетів України та є беззаперечним лідером серед університетів Західного регіону.

Прикметними є високі позиції ЛНУ ім. Івана Франка в одному з найпрестижніших рейтингів за даними Scopus, що є загальновизнаним міжнародним показником успішності наукової роботи й формується на підставі кількості цитувань і публікацій у SCOPUS та індексу Гірша. Останні показники Львівський національний університет імені Івана Франка рейтингу за даними SCOPUS свідчать про високу оцінку праці викладачів і наукових працівників вишу, успішне залучення молоді до наукової роботи, а також активну співпрацю з провідними міжнародними освітніми й науковими центрами».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів