Львівський бронетанковий завод передав армії три броньовані ремонтно-евакуаційні машини

11:18 28 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

В «Укроборонпромі» запевнили: «На сьогоднішній день підприємство повністю виконало зобов’язання за договорами міністерства оборони України з ремонту військової техніки».

«ДП «Львівський бронетанковий завод», який входить до складу ДК «Укроборонпром», передав міністерству оборони чергову партію з трьох БРЕМ-1», – повідомили в прес-службі ДК «Укроборонпром», де також розповіли подробиці:

«ДП «Львівський бронетанковий завод» є єдиним підприємством України, яке ремонтує та виготовляє інженерну спеціалізовану техніку. Ці машини – незамінні на передовій. Вони допомагають швидко вирішувати низку важливих завдань», – зазначив директор заводу Роман Тимків.

БРЕМ-1 – це броньована ремонтно-евакуаційна машина, призначена для евакуації пошкоджених танків із зони ведення вогню противника. Вона допомагаю евакуювати застряглі об’єкти та допомагає екіпажам при ремонті й технічному обслуговуванні танків у польових умовах.

Машина оснащена крановою установкою та приладдям для буксирування. БРЕМ-1 додатково обладнаний електрозварювальним та газозварювальним обладнанням і блоками з поліспастів, що забезпечують тягову спроможність до 100 тонн. Львівський бронетанковий завод також ремонтує і виготовляє інженерну машину розгородження – ІМР-2; броньовану машину розмінування БМР-2; броньовану модернізовану пожежну машину ГПМ-72. На сьогоднішній день підприємство повністю виконало зобов’язання за договорами міністерства оборони України з ремонту військової техніки.

Нагадаємо, ДК «Укроборонпром» передав 12 716 одиниць озброєння та військової техніки для силових відомств України за два роки. Починаючи з третього кварталу 2014 року, українська армія отримала 8 012 одиниць нової та модернізованої техніки.

Також за цей час військові отримали 4 704 одиниці відремонтованих одиниць військової техніки. За два роки армія почала отримувати сучасне озброєння вітчизняного виробництва. Безпілотники, авіація, бронетранспортери, адаптовані під стандарти НАТО. Ця техніка значно підсилює українських бійців на передовій».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів