Львівському бронетанковому заводу бракує кваліфікованих слюсарів, фрезирувальників і шліфувальників (відео)

15:05 4 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

На Львівський бронетанковий завод звозять військову техніку з різних куточків України.

«Львівський бронетанковий завод посилено ремонтує БТРи», – повідомили сьогодні, 4 лютого, на «Телеканалі новин «24», конкретизуючи при цьому:

«На Львівський бронетанковий завод звозять військову техніку з різних куточків України. Відновлювати доводиться практично всі деталі, адже техніка довгий час стояла без діла.

БМП сюди звозять з різних військових частин України. Панцерники вже поржавіли, запчастини застаріли. Така техніка не стріляє. Тож для зварювальників залишається чимало роботи.

Ремонтують одну машину приблизно два тижні. Вартість ремонту – комерційна таємниця. Пізніше її випробовують з екіпажем на власному полігоні і лише тоді віддають, надаючи гарантійний термін. Утім, навіть він не рятує від несправностей, які можуть виникнути на полі бою. 

На одній лінії монтують всю «начинку» БМП. Слюсар Орест Гащук збирає повітряну і паливну системи. Далі у бойову машину вмонтовують систему охолодження, а за нею й масляну. Помилитись системники не можуть, інакше нароблять біди.

Роботи, кажуть вистачає. Працюють у дві повні зміни. Заводові бракує кваліфікованих шліфувальників, фрезирувальників та слюсарів. Тоді б робота пішла швидше».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів