4 грудня львівські студенти отримають можливість стажуватися в найкращих фірмах на теренах Польщі

15:15 3 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: te.20minut.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, вищі навчальні заклади Львова підпишуть угоду про співпрацю з польським Фондом «Leopolis for Future», відповідно до якої студенти отримають змогу проходити стажування в найкращих польських та міжнародних фірмах, підприємствах на території Польщі.

У прес-службі обласної ради повідомили сьогодні, 3 грудня, «Щоденному Львову», що львівські студенти отримають можливість стажуватись у найкращих фірмах Польщі. У повідомленні також конкретизують:

«Вищі навчальні заклади Львова підпишуть угоду про співпрацю з польським Фондом «Leopolis for Future», відповідно до якої студенти вишів отримають змогу проходити стажування в найкращих польських та міжнародних фірмах, підприємствах на території Польщі. Підписання відповідної угоди між Львівським Національним університетом імені Івана Франка, Національним університетом «Львівська політехніка», Львівською національною академією мистецтв та польським Фондом «Leopolis for Future» відбудеться у четвер, 4 грудня, о 10 в приміщенні Генерального консульства Республіки Польща у Львові.

Програма практичних студентських стажувань розрахована на студентів трьох вищезгаданих вишів. Її головна мета надати молодим українцям можливість отримати найкращий європейський досвід роботи.

Влітку 2014 року відбувся перший випуск проекту. Відтак польські та українські партнери вирішили двосторонні угоди про його продовження. У наступному випуску проекту у 2015 році візьмуть участь 25 студентів трьох львівських вищих навчальних закладів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів