Львівські курсанти надихнули джур показовим виступом

17:15 21 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: asv.gov.ua

У вищому військовому навчальному закладі сподіваються, що надихнули юнаків та дівчат на високі результати під час змагань для формування нового покоління патріотів та захисників держави.

У львівській Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного розповіли сьогодні, 21 червня, про те, як її представники взяли участь у відкритті другого (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»): «Уже декілька останніх років шкільна молодь в Україні бере активну участь у військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»). Впродовж навчального року юнаки і дівчата в позакласний час опановують основи військово-прикладних видів спорту, ознайомлюються з національними традиціями, історією визвольної боротьби у різних століттях, формують високі моральні навички та тренують командну співпрацю».

«Гра проходить відповідно до указу Президента України та за сприяння міністерства молоді та спорту України, міністерства культури України, міністерства оборони України, міністерства внутрішніх справ, міністерства надзвичайних ситуацій, а також Служби безпеки України та Державної прикордонної служби України. Великий плюс цієї гри в тому, що підготовчі заняття та районні етапи змагань проходять вже не перший рік, і вся ця діяльність фактично формує загальнодержавну систему національно-патріотичного виховання молоді учнівського віку», – поінформували також в академії.

«Національна академія сухопутних військ тісно співпрацює з організаторами гри. Адже в учнів під час виконання багатьох завдань формуються ті навички та ті ідеали, які потрібні майбутнім захисникам держави. Тому наші курсанти, серед яких є багато учасників АТО, завжди готові підтримати ці високі юнацькі пориви», – запевнили також у вищому військовому навчальному закладі.

«На цьогорічне відкриття обласного етапу завітали представники Національної академії сухопутних військ із показовим виступом військово-тактичного заняття. Характерно, що серед цих курсантів усі – учасники АТО. Всі вони з великим бажанням взяли участь у показі, оскільки розуміють, що майбутні курсанти, а в подальшому – офіцери Збройних Сил України – сьогодні стоять й серед учасників військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)», – повідомили також сьогодні, 21 червня, у львівській Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, опублікували фоторепортаж із показового виступу й наголосили: «Сподіваємося, що наші курсанти надихнули юнаків та дівчат на високі результати під час змагань для формування нового покоління патріотів та захисників держави!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів