Львівські депутати ухвалили програму безоплатного харчування дітей багатодітних сімей у ДНЗ

18:00 27 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: kurs.if.ua

Як пояснили в управлінні освіти ЛМР, видатки на безоплатне харчування можна повністю покрити за рахунок коштів, які були зекономлені внаслідок вжитих навчальними закладами заходів щодо скорочення видатків впродовж цьогорічної зими.

Сесія Львівської міськради прийняла рішення про затвердження програми «Безоплатне харчування для дітей з багатодітних сімей у дошкільних навчальних закладах». На даний час дошкільні навчальні заклади та дошкільні відділення навчально-виховних комплексів Львова відвідують 2427 дітей та 68 дітей з багатодітних сімей відповідно, а в 5-11 класах загальноосвітніх навчальних закладів навчається 3448 учнів вказаної категорії.

Згідно з проведеними управлінням освіти ЛМР підрахунками, потреба в коштах на безоплатне харчування дітей із багатодітних сімей у ДНЗ міста – 1 335,7 тисячі грн, у а ЗНЗ міста – 2612 тисяч грн. Як пояснили в управлінні освіти ЛМР, видатки на безоплатне харчування можна повністю покрити за рахунок коштів, які були зекономлені внаслідок вжитих навчальними закладами заходів щодо скорочення видатків впродовж цьогорічної зими.

Про це повідомили сьогодні, 27 серпня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів